Rightstyle doorbreekt vastgeroeste patronen!

In veel MKB-bedrijven die ik ondersteun op het gebied van personeelsbeleid, zijn loyaliteit, toewijding en de sfeer op de werkvloer de belangrijkste graadmeters om te bepalen of er ‘goed gewerkt’ wordt. Zolang er voldoende winst wordt gemaakt, de ondernemer tevreden is en er geen ingrijpende veranderingen zijn, is er tot dusver ‘niets aan de hand’. De eerste problemen doen zich voor wanneer die veranderingen zich wél voordoen: In de omgeving, de markt, de cijfers of in de grootte van de organisatie. Wanneer er  dan ‘anders’ gewerkt moet worden blijkt, dat door het succes van de afgelopen jaren er geen functionele aanspreekcultuur op de kwaliteit of prestatie van de werkzaamheden ontwikkeld is.

Twee vliegen in één klap . . .  Rightstyle ondersteunt in deze processen om de situatie helder te krijgen en de ondernemer te coachen de juiste keuzes te maken. Het doel? presteren met plezier door medewerkers die hun verantwoording nemen, die de bedrijfsdoelen helpen realiseren en elkaar aanspreken op het neerzetten van een goede prestatie. Tegelijkertijd leggen we de focus op het thema Gastvrijheid / klantgerichtheid;  dé manier om je van de concurrentie te onderscheiden. Uiteindelijk komen we daar ’s ochtends toch voor uit ons bed!?

 

De eerste stap naar een oplossing voor uw personele uitdagingen is een uur tijd investeren in een vrijblijvend gesprek

Vul uw gegevens in en ik neem spoedig contact met u op om een afspraak te kunnen maken.

Wilt u eens verder praten als gastheren onder elkaar?

Frans Heerink, Uw gastheer
Telefoon: (0529) 455667
Email: frans@rightstyle.nl                                                                                                                                                    Copyrights Rightstyle® 2017