Subsidie ESF Duurzame Inzetbaarheid

Geplaatst op

De volgende inschrijvingsronde is medio april 2019. Wees er tijdig bij!

Rightstyle werkt op dit thema samen met Aavas subsidieadvies te Hengelo. Met elkaar bieden wij een totaaloplossing op het gebied van ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven. In het kader hiervan zijn er subsidiemogelijkheden, waarbij 50% van de kosten wordt vergoed uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

De dienstverlening wordt specifiek afgestemd op de behoeften van de organisatie.‘Presteren met plezier’ is hierin het uitgangspunt. Met een ijzersterke klantfocus als vertrekpunt richt Rightstyle zich als generalist op Duurzame Inzetbaarheid van uw medewerkers. Altijd opererend vanuit de totale organisatie en een gezonde exploitatie. Rightstyle werkt met name voor het MKB en de hospitality-branche.

Aavas subsidieadvies is gespecialiseerd op het gebied van aanvragen en verantwoorden van subsidies en kan voor u de subsidieaanvraag en verantwoording verzorgen. Met de dienstverlening van Aavas bent u verzekerd van een juiste en volledige subsidieaanvraag. Ook dragen wij zorg voor de volledige projectadministratie, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Aavas en onze samenwerking? Neem dan contact met ons op via 0529-455667 of info@rightstyle.nl

Frans Heerink, Uw gastheer
Telefoon: (0529) 455667
Email: frans@rightstyle.nl                                                                                                                                                    Copyrights Rightstyle® 2017